Beeldmedia ontwerpt en publiceert online publicaties


Beeldmedia, een initiatief van Beeldmerk, ontwerpt en publiceert online publicaties.

Het online publiceren van media als brochures, magazines biedt kansen. Vooral wanneer deze online informatie makkelijk te bekijken is op een desktop, laptop, tablet en smartphone. Een steeds groter gedeelte van uw (nieuwe) klanten zoekt online naar informatie in de vorm van tekst, beeld, video en geluid.
Wanneer wordt gevonden wat men zocht zal men het makkelijk kunnen delen via social media. De moderne versie van mond tot mond reclame. Omdat de publicatie ook offline te bekijken is en kan worden opgeslagen binnen een gratis App, profiteert u maximaal van de voordelen van online publiceren.

Maar er zijn meerdere toepassingsmogelijkheden. Een online publicatie kan ook dienen als bedrijfspresentatie, te bekijken op een groot formaat touchscreen tijdens een beurs, of op een tablet tijdens een klantenbezoek.

De wat grotere ondernemingen of organisaties kunnen een publicatie als online nieuwsbrief inzetten voor hun medewerkers als vervanging van een gedrukt exemplaar. Dit werkt kostenbesparend.

Voor een éénmalig evenement of tijdelijke actie is het opzetten van een aparte website tijdrovend en kostbaar. Een online publicatie kan in een kort tijdsbestek worden gerealiseerd en online worden geplaatst op de server van Beeldmedia.

Meer info over online publiceren door Beeldmedia.

door Eric Krull